link satın alım giderleri önemli. linki az ama eski site diyorsanız pm atar mısınız? Birde site adını aratıp giren kaç kişi oluyor.
Oyun siteleri ile ilgileniyorum ve bir çok oyun sitesi sattım. Fiyatta da görüşme yapabilirsek konuşabiliriz. Çünkü her ne olursa olsun 15-20k hite istediğiniz fiyat yüksek. Net kalacak para önemli bu konuda.
Merhabalar,
Oyun sitemin adı ile aratıp giren 3 ile 5 k arası hiti vardır geri kalan tamamen 300-400 oyuna yayılmış kelimelerden gelen hitlerdir.
Link yenileme ücretleri : Ortalama 750-1000 TL Link yenileme ücretleri vardır.
( 3 Aylık )
Diğer geriye kalan backlinkler zaten linkler kadar sağlıklı yerlerden ücretsiz ve kalıcı olarak siteyi beslemektedir.
Hocam konumuzu tartışmaya çevirmek yada o şekilde cevap vermiyorum yanlış anlamayın lütfen, kendi işlediğim bir hata nedeniyle TBM oranımı düşürdüm şuanda min 30-35 $ alıyorum TBM 0,01 verirken Diyelimki size sattım sitemi ve sizin google adsense hesabınız 0,08 verdi bu durumda siz benden bu fiyata aldığınızı düşünürsek sanırım 6 ay gibi bir sürede vermiş olduğunuz ücreti çıkaracaksınız. inş. daha fazlasını verir bereketini kısa sürede görürsünüz.
İstediğim fiyat kesinlikle yüksek değil ve sitemin değeridir.
Keyif ; Hocam aşağıdaki mesajım size değil.
Fiyat çok yüksek gibi pm atan arkadaşlar konuyu baltalayıp sitemin değerini düşürmek gibi bir niyetleri olmasın.
Fiyat sabittir çok ufak bir pazarlık yapılabilir.
Ciddi Alıcılar için TELF:
545 310 88 78 Yasin