GezginHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz araştırma yaptım vPShare mi ne öyle birşey varsa onunla alakalı olabilir. Eğer değilse yoncuya durumu anlatın logu yollayın büyük ihtimal DC kaynaklı.
Değerli Yorumlarınız için Teşekkürler, evet hocam vsphere client yoncuye durum iletildi ve donanımsal bir problem yokmuş.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:37:08 -->-> Daha önceki mesaj 14:36:32 --

Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesintiler esnasında sunucuya ping kesiliyor mu?
Değerli Yorumlarınız için Teşekkürler, Ping ara sıra kesintiye uğruyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:37:42 -->-> Daha önceki mesaj 14:37:08 --

ClubMusicTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
VMkernel port kaynaklı bir sorun dolayı olmasın?
Değerli Yorumlarınız için Teşekkürler, fakat benim bu durum için bir tecrübem yok

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:38:39 -->-> Daha önceki mesaj 14:37:42 --

AlanAdiHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hetznerde vmware yada esx kullanıyorsan problem sürekli yaşarsın ama proxmox kullansaydın yada windows kendin kursaydın bunları kvm istetip problem yaşamadan uzun vadeli giderdin düşüncem bu bazı arkadaşlardan duyduklarıma göre esx hetznerde işe yaramıyormuş

aldığınız sunucuda vpse açtınızmı açtıysanız hangi işletim sistemlerini kurdunuz linux ise kernel hatası vermesi normaldir yukarıda bahsetmiş olduğum gibi
Değerli Yorumlarınız için Teşekkürler, 4 Adet FReeBSD 1 Adet Linux Kurulu.
Proxmox'u araştırdım fakat işi riske atmamak için esxi olarak teslim aldım proxmox da iso oluşturmak gerekliymiş tek tek o yüzden zahmetli bir iş