3 tane bayan var bizim evde burun estetiği yaptırmış, tecrübeli sayılırım. Doktorun kaliteli ve referansları bu yolda çok önemli.Abimin 1 arkadaşı da yapmıştı ve düzgün olmadı bir kaç kere gitti.Yani bu işte iyi olmazsa psikolojiniz bozulur söylim.

Fiyatlar 2.750-3000 TL ile başlar...Seçiminize göre size anestezi yaparlar, uyuturlar narkoz ile veya local anestezi yaparlar.Konuşa konuşa bitirirler ameliyatı.

Ameliyatta ağrı hissetmezsiniz ama yüzünüz zombi gibi olur.Bir süre aynaya bakamazsınız...1 ay yaraların iyileşme süresine göre size takılacak tamponlarla dolaşırsınız.Sonra dikişleriniz alınır bu süreler benim gördüğüm süreler değişebilir ama genel olarak söylüyorum.

Bir ablamın 10 sene oldu ama hala yastık bile değse ağrı yapar.Psikolojikte olsa bazen 3-4 senelik ablamda bile hala ağrı oluyor.Yani spor olarak çok dikkat etmeniz lazım.Profesyonel futbolcular mesela kırıyor oynuyor ama, yine kırıyorlar yine yaptırıyorlar.Maskelerle yapıyorlar maçlarını.Yani onlar yapıyor bende yaparım diyorsanız maddi durumunuzun da iyi olması lazım.

Korkulacak bir ameliyat değil 1 ay kabus gibi geçer.Yara filan kalmaz ama düzgün olmazsa o ameliyat uzar da uzar.Ameliyattan sonra kaç yılda geçse dikkat edeceksiniz normalde olduğu gibi.Ama yaptıktan sonra birşey olanı görmedim 1 sene dikkat edeceksiniz her türlü.

Kolay gelsin.

Edit: + Düzenli olarak bir kaç günde bir veya doktorun size vereceği süre arasında bir kaç ay boyunca doktora masaja gideceksiniz.Unutmadan bunu da ekleyeyim.