Selamun Aleykum . r10 daki ilk mesajım . aranıza katıldığım için mutluyum . Sandbox ile ilgili soruma geçiyorum . Wprobot + thebest spinner ile birlikte kullandığım bir oto blog sitem var .lakin ağustos-eylül gibi sitem sandbox a alındı . Tekrar sandboxtan çıkabileceğimi de düşünmüyorum . Şu an dedicated server a geçtim ve biraz daha agresif olarak link ekliyorum , gunde 200-400 gibi . Sitem sandbox ta ama bing vs diğer arama motorlarından çok çok az da trafik geliyor . Veya da varsa diğer sitelerdeki backlink lerden . Dünden amazon dan iki tane daha ürün satışı olmuş .
Eğer sitem sandboxta olsa bile satış oluyorsa , bunu ben nasıl artırabilirim ? Scrapebox gibi programlar ile pinglemek işe yarar mı ? Şu an yaklaşık 41000 post var sitemde . Bunu duzenli olarak backlink oluşturacak şekilde internete yayabilecek bir yazılım var mı ? ornegin sitemap deki 41000 postu internette yayabilecek , ardından yeni makaleleri rss ile otomatik olarak feedlistlere ekleyecek bir yontem ?
Uzun lafın kısası , sandbox taki bu siteyi en verimli olarak nasıl kazanca dönüştürebilirim ?