KaaN_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yılbaşında uludağa gelirseniz hazırlıklı gelin. yani tüm domainleri sielerinizi satıp öyle gelin. küçük bardak çay 10 lira hesabını siz yapın
arkadaşlar yapmayın Allah aşkına 3 gün kalsak yeter çok uygun fiyatlar var akşam hep beraber sucuk ekmek yediğimizi düşünün karın üstünde sabahlar kayak yapmaya çıkıp yuvarlanarak aşağı indiğinizi düşünün bazen eğlenmek için biraz el cebe gitmeli şimdiden biriktirmeye başlasak bence sorunsuz gideriz ben araştırma yapıyorum şimdi fiyatları yazıcam tur şirketiyle görüşcez siz de o zamana kadar buraya yazın konuşun

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:22:46 -->-> Daha önceki mesaj 11:54:39 --

Arkadaşlar bir turzim şirketiyle görüştüm(Jolly Tur)...

Kendilerin bir teklif istedim 50 kişilik bir grup dedim çocuk olmiycak dedim ve gidiş-geliş fiyata dahil olcak dedim yani firmanın otobüsleriyle gidiş-geliş olcak otobüs İstanbuldan hareket etcek....kendileri bana hotel seçimi yapmamı söyledi bende http://www.agaoglumyresort.com.tr/ bu hoteli seçdim telefon numaramı turizm şirketine bırakdım hotel görüşüp beni bilgilendircekler verilen fiyatı kişi başı ne kadarsa hesaplarız....

Not:Ben Etkinlik Yapmıyorum Sadece Yapılmasını Tavsiye Ediyorum 50 Kişi Olarak İstedim Fiyat R10.net Yaparsa 100 Kişiyi Geçer Kimisi Eşiyle Dostuyla Gelir Arkadaşıyla Gelir Kuzeniyle Gelir.Yapılırsa Gerçekden Büyük Bir Katılım Olur.