Know adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu Konu Altında Sormak istiyorum...

Soru : Bir Şekilde Birinden Adsense Aldık. Daha Önce Adsenseden Geçersiz Tıklama Yönünden 3 Yıl Önce Banlanan Biri Yeni Almış Olduğu Adsense hesabına Kendi Adını / Soy Adını Eklese Problem Yaşarmı?

Adı Soy Adı Aynı ADRESİ Başka + Banka Hesabı Başka Olursa Sıkıntı Olmaz Diyenler var. Bu işin Doğrusu nedir?
Konuyu tam okuyamadım ama bilmediğini biliyor zanneden arkadaşlar var burda onların yorumlarına aldanmayın, ben yaşadıklarımı yazayım sorunuzun cevabını siz verin.
Geçen sene kendi adıma ait 2 adsense hesabı vardı, farklı bankalara ait ve çift ismim olduğu için birine tek adımı diğerine çift adımı yazmıştım, bu hesaplardan 4-5 ay düzenli olarak xxxx$ her birinden ödeme aldım daha sonra ban yedim farklı nedenlerden dolayı, gerçi en son ödemeyide almıştım. 2ay önce yine kendi adıma ve eski girdiğim banka bilgilerimi yazarak hesap aldım ve şuan sorun yaşamadan kullanıyorum.
Deneme yanılma yapmadan kimsenin yorumuna itibar etmeyin...

Know adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banka Hesabı Başkadan Kastım Misal A Bankası Banlanan Hesap'a tanımlıydı Şahıs B bankasından Hesap Açtı. Yinede Sıkıntı olurmu?
Sıkıntı yok farklı banka bilgilerinizi yazarak kullanabilirsiniz adres farklı olsun gerisi mühim değil.
Örnek olarak Ahmet Şahin tr'de bir kişimi kullanıyor bu ismi, hayır.