The_joker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ColdSwoRD seo'da başarılı olduğun her halinle belli.İnsan bilmediği bir köyü veya yolu anlatamam kekeler durur.Sen seo'da su gibi akıp gidiyorsun ha sonradan öğrendin veya öğrenmeye devam ediyorsun bilemem ama emin adımlarla sağlam adımlarla ilerliyorsun.

Hakkında hayırlısı olsun.Birde kim sakalına laf ediyor sakal güzeldir çıkan var cıkmayan avr millet kıymetini bilmiyor yahu
Ben çok eski sayılmam 2007-2008 yılından beridir bu zaman kadar uğraştık. Çok güzel bilgiler tecrübeler edindik, bolca okuduk öğrendik hala da öğrenmeye açığız. Yakında kendi mesleğim olan doktorluğa başlayacağım bu yüzden gitmeden bu bilgiler heba olmasın anlatalım insanlara ki hem insanlar 4 sene uğraşmasınlar, hem de kestirme yolları bilip para kazansınlar çünkü piyasada ne adamlar var bi bilseniz Seo ismi altında yaptıkları işlemleri ve bu adamlar kurumsal şirketleri örümcek ağı gibi sarmışlar.

Benim amacım burdan biri / birileri çıksın ben bu işi mecburen bırakacağım ( meslekten ötürü ) o alsın bilgisiyle fırtına estirsin bizi ufak hatırlasa da yeter . Bu işi özendirelim ki bu insanlar aramızdan çıksın. Benim sitelerden gelirim var çok şükür, ihtiyacı olan dürüst ve bilgili adamlar kazansın bu saatten sonra.

Saygılarımla...

ColdSwoRD