ColdSwoRD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin yorumun başım üstüne kerem hocam. Ama resmen de kaşıyorlar kerem hoca. Hani fikir tartışalım diyoruz açıyoruz konuyu. Biri ordan küfür yazmış, öteki ordan alakasız olay, öteki çıkar yalancı milleti kandırıyosun der. Ortaya sonuç koyarsın inanmam der.

Şimdi hırsızın hiç günahı yokmu kerem hocam. Bende isterim konu güzel bir yere gitsin yapıcı eleştiriler gelsin. Ya şunun şurasınıda şöyle yapalım V5 olsun bu da benden olsun tarzı. Ama sen görüyosun kerem hocam. Konu açılıyor oturduğumuz koltuktan tut, sakalımıza kadar laf geliyor. Yararlı bir iş yaptığımı düşündüğümden iyi niyetimle açıyorum konuları insanlar bişeyler öğrensin diye bak saat 02.00 olmuş hala SEN YALANCISIN, İNSANLARA yanlış bilgi veriyosun hayır o site 2. sırada değil 25. sırada diyen adamlarla uğraşıyoruz.

Susmayı denesek insanların aklında acaba soruları kalacak biliyorum, bunun olmasını da istemiyorum. Bir susuyoruz 2 susuyoruz 5 susuyoruz sonunda çileden çıkıyoruz. Söyle şimdi ne yapalım susalım mı ? yoksa kendimizi mi savunalım ?

Saygılarımla Kerem Hocam.

ColdSwoRD
Daha iyisini sen yap onu okuyalım izliyelim.

Senin bilgilerindende yararlanmak isteriz.

Eleştiri için teşekkür ederim.

Zamanımı konu açmak bilmeyenleri bilgilendirmek için harcıgıyorum, Cühale cesareti ile yazılmış cevaplara yazılcak kadar çok fazla vaktim yok. İlgililere duyurulur.

Ben Paket satmıyorum orda hata yapıyorum.

Benim bilgim bu kadar bukadarına aklım eriyor. Siz daha iyisini yapın biz onu okuyalım.

Cahilliğime verin sizin gibi konu altında laf sokmak yerine ben bildiğim kadarını paylaşıcak cesaret gösterebildim. Sizde bana laf sokacagınız yere harcadığınız zaman için keşke bundan daha iyisini hazırlasaydınız.

vs.. vs..


Gibi bir cevap ver. Yapan cahilliğinden utansın üstad.

İlk mesajda yazmıştım senin konun yanlış veya eksik bilgi içermiyor.

Sen bildiğinden değil onlar cühalığından utansın.


The_joker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sahibi yapamadı ama sne yaptın kbasali eyw. güzel bir örnek.
Bu örnegi ben bir fotograf platforum'unda okudum eleştirdikleri adam süha derbet idi dünyadaki "kedi" üstüne en büyük çalışmaları filan yapmış cnn röportaj vermiş birisi,

2-3 sayfa yazmışlar adama eleştiri, herifden bir bir cevap gelmiyor arada birilerine cevap yazıyor ama eleştiri es geçiyordu, Sonunda bir cevap yazdı adamı bir daha eleştiren olmadı,

eleştiride yanlış kadraj seçimi,