gencseen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Batırmak felan neyse benim için en uygun yer neresi ise ben ordan alışveriş yaparım.
Mesala süngerden gidiyoruz devam edelim.
forumda satan varsa alayım hemen

Fiyatlar güzel ve ücretsiz kargo mesala ben yarın 3-4 üründen daha sipariş vericem güzel ürünler var.

Ayrıcada kimseye zorla aldırmıyor adamlar.Ancak begenmedigim bir yani bedava kargo olan ürünü alıyorsun yanına 1 kalem dahi eklsen hemen kargo ücreti çıkartıyorlar.Ancak tek kargo ile gönderiyor.
Mesele sünger meselesi yada illa bizden alın meselesi değil...
Muhterem forumda SÜNGER ihtiyacı mı hasıl oldu ki bizde sünger satalım
Yada... sizin gecenin bir yarısı bulaşık süngerine ihtiyacınız mı vardı da aldınız

Bakınız adam ne yaptı;
1-2 TL harcama yaptı, Aylardır belki yıllardır atıl durumda olan bir mevcut üyesini harekete geçirdi... Nitekim yarın yine o siteden alım yapacaksınız
Adamların google'a günlük verdikleri 20 bin TL'lık reklamdan daha etkili bir yöntem bu... Zira burada 3,30 paraya hedefi tam 12 den vuruyorlar. Reklamın nihai amacı olan alışverişi sağlamış oluyorlar.

Elbette SİZ KENDİNİZE EN EYGUN EN HESAPLI YERDEN ALIŞVERİŞ YAPACAKSINIZ

lütfen sözlerimiz yanlış anlaşılmasın...

Ben diyorum ki; Büyük sermaye renkli bir pazarlama taktiği ile bilinçli web kullanıcısını dahi alışverişe adeta itiyor... Piyasada YEMLİK tabir edilen ürünler sayesinde yüksek fiyatlı ürünlerini de satıyor... İnsanlar bu büyük firmalara büyük sermaye oldukları için güveniyor... ucu ürünlerin yanında pahalılaları da satın alıyor...

Haaa hal böyle iken...
Yahu dostlar!
Bize de bir uğrayın be yav!
Bizim de ucuz olan ürünlerimizi seçin bulun alın...
Bazı ürünlerimiz belki pahalı bazı ürünlerimiz ise çok ucuz...
Bazı ürünlerimiz piyasada sadece biz de var,
Bazı ürünlerimiz aradığınız ürünün muadili olabilecek kalitede ve orjinal
Bizde de kampanya var!
Bizde de her alışverişe 1 hediye var!
Bizde de 100 TL ve üzeri alışverişler ücretsiz kargo
Bizde de Türkiye'nin her yerine kargo 5 TL
Bizde de tüm ürünler orjinal...

Yani demem o ki; büyük sermayeye zarar vermek (!) için ondan sürekli alışveriş yapmak yerine forumdaki küçük sermayeli dostlarınızın UYGUN FİYATLI ve İHTİYACINIZ OLAN ürünlerine de bir göz ativerin