sertackaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o paylastıgın seyde biri onu begenirse resmi begenmis olur o linki degil. sabahtan beri demek istedigimi 20. kez yazdırdın bana. Birdaha yazayim mi?

Ben pes ediyorum sevgili colsword arkadaş. Senin dısışında burdaki onca insanın benim ne yazmak istediğimi gayet anladığını düşnüyorum. Sanada taktik macerlarında başarılar diliyorum. Yazılarının 2010 yılından beri Linkbuilding bilmeyen bir seo'cu varsa şayet faydalı olacağını düşünerek sevgi ve saygılarımı yollayıp yatmaya gidiyorum (bu sefer kesin gidiyorum

Hayırlı geceler.
(Foruma yazdım yine, üstüne alma

Bilmiyosan öğreneceksin sertaç bilememek ayıp değil öğrenmemek sormamak ayıp ama herşey usturubuyla güzel sertaç. Sana da iyi geceler link building nedir sen bi türkçesine bak sonra anlayacaksın zaten neyi kastettiğimi. Sadece Resim dedin beni güldürdün sertaç böyle bişey olsa Facebook sadece görsel aramalarda çıkardı sertaç. Kendi fun sayfana resimli bir link at bakalım sertaç google görüyor mu ?

Bu arada spam bloglara dikkat et link attığın yerler çöp olmuş Google'ın anti-spam timine takılma sertaç.

Bu umarım bi ders olmuştur sana sertaç bi kişiyle muhabbet başlangıcında atar yaparsan herkes aynı olmaz sertaç o da kaldırır bişey söyler.

Neyse sana hayırlı geceler sertaç.

Saygılarımla...

ColdSwoRD