Arkadaşa bu durumların hepsini p.m ile zaten anlattım, benim orda demek istediğim önce öğrenim hayatını tamamlası idi. Çünkü şu an açık liseye gidiyor bu arkadaşımız ve bence diploma daha önemli bazı şeyler için.
Yasal olması tabiki gerekmekte ona da söyledim ilk şikayette maliyenin kapısına geleceğini ve buna göre karar vermesi gerektiğini, yani kimseye yanlış bilgi aktarımı yapmadım ama burda ki mesajdan diğer p.m yazışmaları görmediğinizden ona yasal davranma demek istediğimi anladınız sanırım, burda bu işleri yasallığı belki de en çok savunan kişi benim, herkes fatura kesmeli hizmet veriyorsa ve vergi vermeli diye her mesajımda eskiden yazardım, ama beni dinleyen fazla çıkmadı, artık bende kendi işlerime bakıyorum kimin vergi verip fatura kestiği umrumda değil açıkcası.
O kişileri de maliye takip etsin, size de geçmiş olsun, umarım yasal prosedürleriniz olumlu sonuçlanır ve siz de rahata kavuşursunuz. İyi hafta sonları.
Ayrıca bakın bu forumda birisi nikleri hacklemek istemekte. Nikine önem veren şifresini kuvvetlendirsin, r10 sistem tarafından biraz önce gelen e-mail ;
Subject: Google Fan Webmaster Forum gecici bir süreligine durdurulmustur.
Selam CnCServer,
Google Fan Webmaster Forum ´undaki Üyeliginiz 5 kez yanlis sifre kullanimi yüzünden gecici olarak durdurulmustur. 15 dakika sonra yeniden giris yapabilirsiniz.
5 Kez hatali giris yapan Üyenin IP numarasi: 42.62.5.212.
Sifrenizin yazilimini unutmayiniz, Büyük ve kücük harfler kullandiysaniz Sifrenizde yazilimdada ayni sekilde Sifrenizi yazmaniz gerekir.
Sifrenizi unutduysaniz bu Linkten yeni sifre isteyebilirsiniz: https://www.r10.net/login.php?do=lostpw
Saygilar
Google Fan Webmaster Forum Yönetimi
Selam dEaTh,
Google Fan Webmaster Forum ´undaki Üyeliginiz 5 kez yanlis sifre
kullanimi yüzünden gecici olarak durdurulmustur. 15 dakika sonra
yeniden giris yapabilirsiniz.
5 Kez hatali giris yapan Üyenin IP numarasi:
42.62.5.212.
Sifrenizin yazilimini unutmayiniz, Büyük ve kücük harfler
kullandiysaniz Sifrenizde yazilimdada ayni sekilde Sifrenizi yazmaniz
gerekir.
Sifrenizi unutduysaniz bu Linkten yeni sifre isteyebilirsiniz: