sertackaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sevgili sword arkadaş. bu hesap fake değil. kimsenin kimseyi karaladığıda yok. Sadece yanlış bulduğum şeyleri mesaj olarak paylaştım. Hepsi bu kadar. İstersen bir yazı paylaş istersen günde BİN taktik yayınla beni ilgilendiren bir konu değil.

Hayırlı geceler.

Sonucu görünce bana eywallah hayırlı geceler. Tamam bi daha kine daha kalabalık gelin ben alışığım . 3-5 Kişi daha topla nede olsa burda paylaşıma değer verenlere var onlar bana yeter...

Saygılarımla...

ColdSwoRD

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:28:35 -->-> Daha önceki mesaj 00:21:27 --

spermonster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes bu forumda görüşlerini belirtmekte özgür değil miydi? Sertaç arkadaşımızın konuyu baltaladığı veya çamur attığı veya konuyu açan kişiyi kendi dediği şekilde kıskandığı falan yoktur.

Bilindik Linkwhell yöntemini 2 otoriter site ile yapmışsın ki facebook ve youtube doğrudan sitene link vermediği biraz kompleks yollardan bunu tetiklediği için direkt olarak sitene + puan oluşturmaz. O sitelerden kendi sitene hit çıkacağı için çok azda olsa bir etkisi sağlayacaktır. Ayrıca youtube'tan binlerce spam sitenin içerik çektiğini düşünürsek uzun vadede link verdiğin sitene iyi yönde değil, aşağı doğru bir yol izleteceğinide belirtmek isterim.

Burada eleştiri almaktan korkmuyorsan böyle videolu konular aç kardeşim, eleştiri alıncada vay efendim kıskanma, sen iyisini biliyorsan yapta koy deme. Eleştiriye gelemiyorsan, konu açmayacaksın. Herkes herşeyin en iyisini ben biliyorum havasında. Yaptığınız ilk yanlış budur.

Hocam eleştirinin de bir dili vardır. Diliyle uslubuyla yapılan hertürlü eleştiriye açığım. Ama baştan kurtlar vadisi style gibi bağırıp çağırarak eleştiri olacaksa bunlara da aynı tonda cevap veririm.

Siz uslublu bir şekilde sormuşsunuz, tartışmak isterseniz tabi ki açığım ancak tartışmak farklı baştan karşıdakinin fikriyle ki bu fikirin sonuçları da ortadayken dalga geçer gibi başlamak ayrıdır.

Sorunuza ve eleştirinize gelecek olursak:

Video'da bahsettiğimiz üzere Spam içerik basmıyoruz. Telif haklarından arınmış bir videolar yüklüyoruz. Benim 19 tane videom silinmesine rağmen ne ozgunweb.org 'da ne de diğer sitelerimde bir hit kaybı yaşadım. Ancak tabi ki spam videolar yerine telif hakkından arındırılmış genel içeriği olan videoların yüklenmesi çok daha etkili.

Bu kendi çektiğiniz bir video olursa en güzeli. Ama biliyorum ki çoğu kişinin bu imkanı bulunmamakta. Bu yüzden yüklediğimiz videolar silinecek tarzında içerik olmamalı.

Direk olarak siteye + puan olmaz kısmınıza maalesf ki katılmıyorum çünkü sonuç olarak bir yazınız twitter'da ve face'de paylaşılıyor ve belirli bir kitleyi harekete geçiriyorsunuz. Bu yüzden bu işlemler gerçekten sosyal medya alanın da bütün sitelerin ihtiyacı olan bir durum.

Ek olarak artık Google Sosyal Medya ölçümlemesi yapıyor, bunu bir grafiklede taçlandıralım :

Saygılarımla..

ColdSwoRD