sertackaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
.Link Building ve link well kavramlarını biliyorum. bildigim icin bu taktik size has birsey degil zaten diye yazdım. hem youtube hemde sitenizin linkini vermek bir taktik degildir. baska biriside blog spot sitesinin linkini verip onun altınada official web sitesinin linkini verebilir. Bunun neresi şahsa ait bir taktik?

Diğer konuya gelecek olursak ısrarla aynı şeyleri yazdırıyorsunuz.
İnsanlar o aşşağıda verdiğin linke BASARSA sitene gider ve google puan yazar sitene. Benim sorumu çarpıtır bir yanıt olmuş cevabın. Ve kesinlikle yanlış biliyor ve insanlara yanlış bilgi veriyorsun. İlk facebook taktigi diye sundugun yazıda resmin altına koydugun linklerde insanlar begen dugmesine bastıgı vakit NE FACEBOOK NEDE GOOGLE begenileni link kabul eder. Kabul edecegi ve beğenildiğini düşündüğü tek materyal resimdir. Sen eğer resim yerine sitenin linkini koyarsan ve insanlar begenirse ozaman burada begenilen linktir. Google'da facebookta bunu boyle anlar.
Sertaç hareretli bir Seocu olduğun belli ancak yöntemi denemediğin ve tecrübe etmediğin ortada. Bu taktikle Arkada 20 Backlinkle 2. Sıraya Oturtuğum bir çok site mevcut. Msn adresimi de eklersen bunlardan bir kaç örnek verebilirim ve kelimeler aşırı zor. Birşeye laf atmadan önce tecrübe edin. Sence bu site bu kadar hacklinkli bir siteyi fulll keyword yazmasına rağmen nasıl geçti ? Dahası da var msn adresinden de tartışabiliriz her zaman .