Bu şahsınıza ait bir taktik değil, 100 yıldır bilinen Link Building'dir.
Sadece (isimleri atıyorum) blogspot yok youtube var. Link Building'i hayatında duymamış olan birisi varsa forumda ona faydası dokunabilir.

Artı official web sitenizde bir soru sordum yorumumu onaylamıssınız ama cevap yok.

Bilmeyen arkadaslar icinde burada belirteyim. şahsınızın bahsi gecen 1. facebook taktiklerinde;

* Bilgisayınızda bulunan bir resmi Facebook hayran sayfanızda sponsor link vererek paylasın, insanlar "BU RESMİ" begenirse verdiginiz sponsor link (yani seo yaptıgımız ana site) begenilmis olur yazmıssınız. Ben soru olarak size begenilen orda sadece resim degilmi diye sormustum. Yanıtını alamadım buradan da tekrar soruyorum. İnsanların begendiği orada sadece resim değilmidir? Yani GOOGLE bunu boyle anlamayıp alttaki sponsor linki begendiginimi dusunur? Bence google'ın orda begenilen olarak gordugu tek sey resimdir. Dolayısıyla bu olayın bir fayda sağlayacagını dusunmuuyorum. Bu benim sahsi fikrimdir... Resim yerine siz eger sadece sitenizin linkini paylasırsanız ve insanlar bu linki (sitenizin linki) begenirse iste ozaman google gozunde o link begenilmis olur ve calısma yaptıgınız site ancak ozaman google'dan puan alır...