o kuyruğu alırlar bir tarafına iade ederler. doğru konuş.. herkes kendi düşüncesini söyler. sana mı kaldı memurluk yaşı, milletin tercih etme yaşı..
Bende kuyruk yok, acıda yok. Biz de düşüncelerimizi söylüyoruz başkasınınkini c/p yapmıyoruz

sen niye alındın ben onu anlamadım.
Muhattap olamayacağım, bildiğini bil, bilmediğin şeyler hakkında da yorum yaparken, bu doğrumu acaba diye düşünüp yaz, yazdı isen de senin fikrini çürütecek yazılara kulak asmayacaksın .
Haklısın. Hakkında hayırlısı olsun.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:22:40 -->-> Daha önceki mesaj 20:19:16 --
Ya hu şu torpil işlemez diyenlere hayretler içerisinde bakıyorum. Ben mi yanlış ülkede yaşıyorum yoksa siz mi farklı bir ülkedesiniz. Nasıl oluyor da torpil olmadı diyebiliyorsunuz. Bu ülkede torpil her yerde. Her kurumda her işte her sınavda her atamada. Torpil tavan kadrolaşma tavan siz hala neyin geyiğindesiniz anlamıyorum.
Hanımefendi biz başka birşey hakkında konuşuyoruz. Tavan kadrolaşması ile alakası yok. Kadrolu mülakatsız ösym nin yaptığı atamada torpil diye birşey Olmaz demiyorum olamaz diyorum. Herkez ne aldı ise kaç puan aldı ise oraya atanır. Bunlar el ile yapılmıyor ki dayı amca olsun.
geçenlerde bir laf duymuştum
hayallerler yaşayanı gerçeklerle ******* diye osym dürüst iş görmedi son 7-8 yıldır
Haklısın. Şuanda daha kötüye gidiyor. Hayırlısı olsun ne diyelim. Biz atamamıza bakalımda ondan sonra ne yaparsa yapsınlar. Sadece ösym değil yök de var bunun içinde.