Merhaba; Bir birimizin Reklamlarına Tıklama olayı olmaz. Neden Diye Onada Sorarsan.
Google Geçersiz tıklardaki oranları düşürüp Ay sonu hesabına parayı aktarıyor. Misal
Bu Ayki Kazancınız : 150 $
Ödenecek Tutar : 135 $
Buradaki 15 $'ı Geçersiz Tık yapıldığı için kesinti yaptı. ( Kafadan sallama oranlar, bazen 5 10 1 dolar kesintiside yapıyor )
Eğerki Başkaları tıklama yaptı, o adamları görür bu geçersiz tıklama yaptiriyor. Her hangi bir organik yok gelen direk reklama tıklıyor diye tespit ederse %85 oranında hesabını sormaksızın geçersiz tıklamadan dolayı kapatılmış ibresini görebilir veya uyarı gelir sana. O'yüzden O'mantıkda Biraz abest kalır. Çünkü Türkiyede Reklam gösterimleri çok düşük maliyette. Adwords Piyasası Olduğundan dolayı Ülkemizde, bu kuponları 100 tl bi rakamla alıyor günlük veriyor 0.25 0.85 cent aralığında buda senin kazancın olacağı yerde hem içerde birikmiş paranı hemde seni mimliyor. Birdahaki hesab aldığında zorluk çekebilirsin.
Umarım Yardımcı Olabilmişimdir.
Kolay gelsin.
Evet haklısın. İşin doğrusu bu türden bir yaklaşım dürüstçe olmaz.
Beni sıkıntıya sokan şey aslında biraz da Google'ın reklam yerleştirmelerindeki sorunlar. Bazı reklamlar sırf yer doldursun diye konuluyor. Bunun suçu kısmen ucuz reklamverenlerde olsa da çoğunlukla Google'da.
Yeni bir site açıyorum çiçeklerle ilgili, adsense kodu koyuyorum hooop "wordpress tehemes" reklamı. Veya çokça karşılaşığımız başkaca bir reklam.
Google reklam yerleştirirken biraz bizim taleplerimize - biraz da sitenin içeriğine dikkat etse...