Size ne oluyor ya anlamadım? Yazdığınız kelimelere bak. Görende kuyruk acıları var sanacak. Bide firma temsil ediyorsunuz yazık.. İşi gücü bırakmışsınız ''Hosting Şikayetleri'' kategorisinde kime laf soksak acabanın peşine düşmüşsünüz.. Sizi ilgilendiren bir konu yok ortada bırakında konuya gerçekten mağdur olanlar yazsın!!
sanene ? sanane ?
çok para kazanııp orda burda yetikden sonra bu kadar insanı magdur ettikden sonra benimn vicdanım bile acıdı ? sein acımadı ?
elimde bu insanların yedekleri olsa bu insanlara sunucu verip (free) o magduretlerini gidermek işin elimden geleni yapayım ama ne yazikki ordada yedek yok
1 insan önce kendidini vicdanen aynanada bakması gerek 1 insabn karakter bozuksa vicdanı yoksa 1 insan bu kadar siteyi silip
Alıntı
burakveelif
Ticket'a gelen cevap bu. Türkçe meali, sitenizi sildik, yeniden kurun. İyi de onca emek ne olacak? Ayrıca wp versiyonunu güncelleyin diyor. Zaten wp son sürüm kullanıyordum. Yeni sürümü benim yazmamı mı bekliyorlar acaba???
Kötü hostçu insanı reseller veya vps sahibi yaparmış. Sanırım bu gidişle kendi data center ımızı kuracağız...
arkasından böyle ticcet cevap verecek kadar duygusuz vicdansız karakter yoksun insan emegi saygı duymayan insanları kendisinden küçük görebilen firmanın ben ... daha ne deyim kaç yüz konu mesaj yazıldı o kadar kişini emegini wareze düşdü o kadar kişin sitesi silindi ya arkadaş sus sus su bende bir firmayım ya arkadaş benim vicdanım var mnusterim 1.5 ay ödeme yapmadı telefon çıkmadı ? silemedim ya silemedim vicdanım el vermedi bu adamlar bu kadar siteyi vicdansız karaktersizce silemiyorlarsa helal olsun
1 amerikalı bu şerefsizlerden daha vicdanlıdır bundan emin olun