Değerli kardeşim,
Öncelikle şunu bil sana yollanan link örnektir aynı sayfa mantığı ile diğer sayfalarında da bahsedilen ihlal varsa hepsini kaldırman lazım Eğer sadece gönderilen linki silersen sana kesinlikle olumsuz dönüş yapılacaktır. Boşuna zaman yaşama Gönderilen uyarıyı dikkate al bahsedilen konuyu anla ve sayfanda gerekli değişiklikleri yap eğer başka sayfalarda da bu tür bişi varsa onlarıda düzelt.
Daha sonra sana gelen uyarıdaki linkten itarzını yap itirazını akıcı bir dil ile ve uygun bir üslup ile yap
Sitende yaptığın düzenleleri medde madde yazarak karşı tarafa düzeltmek için elinden geleni yaptığını göster
Başka bişeye ihtiyacın olmayacaktır sitene sanki google adsense uzmanı senmişsin gibi bak en ufak bir hata var ise düzelt sonra sende buraya konu açarsın bi çok stede şöle böle ben niye banlandım diye
Umarım yazdıklarımdan bir fayda sağlarsın
Görüşmek üzere
Çok teşekkür ederim sorunun büyük ihtimalle sitedeki videoları nasıl indirceklerini anlatıyordum o linki yollamıslar ilk önce o linki sildim daha sonra her sayfada olan indirme linkini yasal uyarı olarak değiştirdim ve düzenledim.Daha sonrada mesaj attım bekliyorum bakalım.