WebHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size ne oluyor ya anlamadım? Yazdığınız kelimelere bak. Görende kuyruk acıları var sanacak. Bide firma temsil ediyorsunuz yazık.. İşi gücü bırakmışsınız ''Hosting Şikayetleri'' kategorisinde kime laf soksak acabanın peşine düşmüşsünüz.. Sizi ilgilendiren bir konu yok ortada bırakında konuya gerçekten mağdur olanlar yazsın!!
merhabalar

senin seviyene düşerek agzımı bozmayacagım burada beni bilen bilir

r10 'a girdigim zaman birkur vede methosting tarafından magdur edilen diyorum çünkü bu iki firmadan biriside çıkıpta bir cevap yazmadı haliyle magdur oluyor.

bu konuları okurken yada bu tür konular açıldıgı zaman insan olarak diyorum tabiki senin içinde insanı duygu varsa üzülüyorum . İnsanların emekleri var , buradan geçinen ekmek parasını kazanan insanlar var

Bir insan olarak yorum yazıyorum senin karışmaya ne hakkın var

firma temsilcisi olarak yazarım yazmam ben burada bir insan olarak konuya yorumumu yazıyorum

yinede insanlıgımı göstererek sana

saygılarla diyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:54:56 -->-> Daha önceki mesaj 16:53:41 --

Size ne oluyor ya anlamadım? Yazdığınız kelimelere bak. Görende kuyruk acıları var sanacak. Bide firma temsil ediyorsunuz yazık.. İşi gücü bırakmışsınız ''Hosting Şikayetleri'' kategorisinde kime laf soksak acabanın peşine düşmüşsünüz.. Sizi ilgilendiren bir konu yok ortada bırakında konuya gerçekten mağdur olanlar yazsın!!
konuya magdur olanlar yazayıyor hadi magdur olanların magduriyetini gider böyle yazıyorsan ?????

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:57:15 -->-> Daha önceki mesaj 16:54:56 --

Benim demek istediğimde bu fakat akıl yaşın kaç ise bunu yalakalık olarak algılamışsın!! Sonunada zaten benim demek istediğim veya anlatmak istediğimi yazmışsın..
Asıl sana ne oluyor??
Bu tür açılan şikayet konularında firmalar bu konuya yazamaz diye bir kuralmı var sırf firma hesabımızdan bunu yazdık diyemi bu afra tafra ????

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:58:17 -->-> Daha önceki mesaj 16:57:15 --

burakveelif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ticket'a gelen cevap bu. Türkçe meali, sitenizi sildik, yeniden kurun. İyi de onca emek ne olacak? Ayrıca wp versiyonunu güncelleyin diyor. Zaten wp son sürüm kullanıyordum. Yeni sürümü benim yazmamı mı bekliyorlar acaba???

Kötü hostçu insanı reseller veya vps sahibi yaparmış. Sanırım bu gidişle kendi data center ımızı kuracağız...
Allah kolaylık versin üzücü bir durum