Bugün doping internet ve digitürk kampanyası hakkında görüşmek için 0232 425 4715 telefon numarasından aradılar.

Benim bilmediğim aralığın 29. günü ttnet ile olan sözleşmemin biteceğini ve bu süreden sonra benim hiç bi işlem yapmadan ttnet iptal edilip doping internet ve digitürk yayınlarını 55,00 tl ödeyerek sahip olacağımı söylediler. Kayıt olmak için tc ve doğum tarihini vermiştim ki sonradan dedim bi araştıralım sonra arayın siz beni. Bu numarayı internetten arattığım zaman hiç bişeye ulaşamadım. Bu yüzden digitürk müşteri hizmetlerini arayarak bilgi almak istedim. Böyle bi kampanyamız var arkadaşlar o yüzden aramıştır vs vs dediler. Önümüzdeki hafta içinde kampanyaları bitecekmiş şimdi kayıt alıp benim sözleşmem bitince sözleşmeleriyle birlikte gelip kurulumu yapacaklarmış. Bende bu yüzden arayıp müşteri toplamak isteyen bi şube olarak düşündüm. Çünkü bazı pazarlamacı iş yerleriyle anlaşıp böyle numaraları arayıp satış yapıyorlar.

Aslında benim öğrenmek istediğim bu doping internet nasıl araştırdığım zaman pek iyi şeylerle karşılaşmadım ama çok eski konular gördüm yani 2009,2010 tarihli konular. Aradan 2-3 yıl geçmiş düzeltmişlerdir herhalde bazı şeyleri diye forumda kullanan var mı tavsiye eden ya da etmeyen birileri vardır diye düşünerek konu açmak istedim. Yani tavsiye edilebilirse çok iyi olur ben sadece ttnet e 69,00 tl ödüyorum artı bir de telefon parası.

Birkaç kampanyaları varmış yalın internete üye olunduğu zaman 1 ay lig tv+digitürk yayınları+sınırsız internet 65,00 tl dediler. Modem, kurulum, çanak ve digitürk makinesini ücretsizmiş. Yani fiyat bence uygun gibi ama tabi interneti güzel olmadıktan sonra bişeye yaramaz diye düşünüyorum.

Kullanan veya daha önce kullanmış olanlar yorum yazarsa çok sevinirim. Kolay gelsin.