Merhabalar arkadaşlar blogger ve wordpress genel olarak site dışı çalışmalar aynı
link, tanıtım yazısı, imleme ile gerçekten sıralamada iyi yerlere gelinebiliyor ben sadece link çalışırdım eskiden site içi içinde ordan burdan bazı sorularım olacak:

blogger - kriptex
#titlemi ayarladım lakin konu adı - site adı şeklinde hata verdi ne yaptım hatırlamıyorum - yerine başka bi imlec koydum iyide oldu yazılarda falan ama anasayfada yazı olmasada dahi (imlec) -site adı şeklinde oluyor

#meta açıklama ve etiket; elle mete keyword ve description eklediğimizde
yazılarınkide öyle oluyor sanırım o yüzden eklemiyorum eklemeliyimiyim?

#adsense başvurdum ilkinde politikalarına uyumlu değilmiş tema vs değiştirdim programlama ile ilgili yazılarımı kaldırdım başvurdum onaylandı 5 gün kadar güvenlik le alakalı yazmaya başladım ama tamamen bilinen yöntemlerden korunma üzerine bu seferde telif hakkıyla korunan içerik diye iptal ettiler hesabı ki hiç bir zaman biyerden kopyalayıp siteme içerik girdiğimi hatırlamıyorum

wordpress-
#herkes wp kullanıyo herkes kendine göre seo yapıyo nası biyerlere gelcez bilmiyorum bende seo makale yazıyorum ama kilişe yöntemlerden başka şeyler lazım...

ortak
#resimleri optimize ettik jpg yaptık alt vs girdik diyelim javada napcaz yada cssde ikisindede başlangıçtan fazla bilgim yok eski temam css sprite yöntemi ile yazılmış anında index vs iyi güzel temayı ama şimdikide çok hızlı ama 2 günde bir index bi olurunu bulamadım

#20 tane bom boş blogumuz var diyelim bunlara tanıtım yazısı imleme vs amacıyla paravan blog tarzı kullansak zararı olurmu?

cevapların ben ve merak eden tüm arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.