Bilo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir bakayım dedim... etkileşim süper ... Ama herlalde ya ben anlatamamışım, yada tam okunmamış.

Sayfada tek bir reklam karesi var... Reklam getirisine ihtiyacım yok, sadece amacım farklı... Şöyleki; Google reklamı konmuş sitenin belli bir başarıya ulaşması ile, konmamış sitenin başarısı arasında çok fark var. Ben bu reklamı koymakla Google a şunu demiş oluyor. "Bak senin para kazanman içinde yardımcı oluyor bu site"

anlamadım.

Bu dediğinizde çok haklısınız... Benim aylık 50 tekil ziyaretçisi olan sitemde var. 5 tanesi işe dönüşüyor ve nerden baksanız aylık 2000 civarında bırakıyor... OHA diyenler olacak cevaplayım hemen;

Bahsini ettiğim site, talep belirten bir cümlede geliyor. Örneğin: "Firavunlu Gümüş Yüzük Almak İstiyorum" yazan kişinin önüne ben geliyorum... Ayda 50 kişi filan arıyor... ve 5 tanesi kesin işe dönüşüyor, malı satıyorum ve paramı kazanıyorum... olay bu kadar basit aslında. (Tamamen örnek olarak verdim, bu cümlenin benimle bir ilgisi yok)

Okusaydınız olayı daha rahat anlayabilirdiniz üstadım... Reklam yerleşimi diye bir şey yok... Tek bir reklam alanı var, onunda amacını yazdım.

ben teşekkür ederim.

zincirleme reaksiyon

Sanki burada gizli bir gönderme var... ama yine de söyleyim... Bana yetiyor ama rezil bir ingilizcem var. Yani kim neresini yırtarsa yırtsın, yazdığım yazının başka bir dildeki halini bulamaz... Tamamen düğaçlama ve özgün...

Yanlış anlamayın lütfen.. Ama "şehir efsaneleri" ne fazla inanıyor insanlarımız... Oysaki 10$ a bir domain alıp, hemen deneyebilirsiniz... Böylece bana inanmak zorunda kalmazsınız... Tabi 10$ ı vermek sorun değil... Ama yapacağınız şeyi planlama çok ciddi para tutacak Zaman bedava değil sonuçta.
.
Bu yapmadıklarını birde yaptadene.