Arkadaşlar ben gitti*gidiyor'dan alışveriş yaptım ve kandırıldım. Yani dolandırıldığımı düşünüyorum. İlk alışverişim tabi işler nasıl yürüyor bilmiyordum. Neyse satıcı kişi ürünün 15-20 gün içinde geleceğini yazmış yurtdışından gelecek bir ürün. Ve 1 Ay bekledim gelmedi sonrasında "ürünler gümrükte takıldı" dedi. Ödemeyi onaylamamı ve 1 hafta içinde geleceğini yurtdışından kısa sürede getirecek kargolardan birine vereceğini söyledi. Bende cahilliğimden onayladım ve 1 hafta sonra; "ürün yarın bana gelecek bende kargoya yarın veririm 3 gün içinde elinizde olur" dedi. Bekledim ürün gelmedi mesaj attım 3-4 gün boyunca öğrendim ki gg'den ceza almış (üyeliği askıya alınmış). Bende üyenin bilgilerini talep ettim telefon numarası ve adres bilgilerini yolladılar. Satıcı kişi Isparta'da oturuyor ve ev adresi elimde mevcut. 2 Telefon Numarası var elimde biri kullanılmıyor diğeride kapalı gün boyunca aradım. Ama ulaşamadım.

Ek Olarak ;
Gitti Gidiyor Destek Talebinde Buldundum Cevap :

Alıntı
Sayın Beydilli,

Bu kapsamda, size gönderilmeyen ürünle ilgili olarak, ürünü satın aldığınız satıcının kullanıcı adı ve satış detaylarını içeren bir dilekçe ile Cumhuriyet Başsavcılığına başvuruda bulunulması mümkündür. Yapılan başvuru gereğince, kullanıcıların kimlik bilgileri, ilgili Savcılığın talebi doğrultusunda GittiGidiyor tarafından paylaşılacaktır.

Uyarı: İşbu yukarıda yer alan açıklamalar GittiGidiyor tarafından bilgilendirme amaçlı hazırlanmış olup herhangi bir şekilde hukuki çözüm ve/veya yasal bir zorunluluk olarak nitelendirilmemelidir. Bu çerçevede, işbu beyanları esas alarak hareket etmemelerini ve herhangi bir yasal işlem başlatmadan önce Kullanıcıların üçüncü kişilerden/avukatlardan hukuki bir destek almalarını ve ihbar ve ihtar ederiz.

İyi Alışverişler. Saygılarımızla,

GittiGidiyor Destek Hattı - Serden
Sorularım :
Hakkımı nasıl arayabilirim? Veya adresine posta mı atsam belki o arkadaşta bana ulaşamıyor olabilir. Savcılığa başvursam durum ne olur? Bana ne kadar masraf olur?