"sen" değil, "siz" demek istediniz sanırım... 25 inde bende "çok film izliyor
sunuz" diyordum... 30 unda, milletin izlediklerini izledim... 35 inde, izlediklerime yorum yaptım... 40 ında, filmleri kendim çeviriyordum... şimdi ise

.... yapıyoruz işte bir şeyler....
minik bir tavsiye...."sidik değil, akıl yarıştırın"
.
Yaşınız yazsaydı yaşınıza göre hitap ederdim. Nerden bileyim benden 10 yaş küçük olmadığınızı? Yaşınız geçmiş sizin bu işleri bırakın diye de ben küçük bir tavsiye vereyim o zaman.
Akıl mı yarıştırayım onu da yarıştırırım. Yukarıda anlattığınız gibi olsaydı insanlar farklı sayfalar yapmaya uğraşmazdı.
Örnek vereyim;
Yemek tarifleri sitelerinde neden insanlar kategori kategori yemek ayırıyor ki. Tek index sayfasına tüm yemek tariflerini yazabilirler. Yanlış mıyım? Tüm bilgiler tek bir sayfada olmuş olur.
Arama motorunun amacını öğrenmek bu işe başlamak için uygun bir yöntem.
Arama motorunu insanlar en uygun bilgiye ulaşmak için kullanır her bilgiye ulaşmak için değil. Her bilgiye ulaşmak için kullansaydı arama motoru olmazdı. İnternet tek bir sayfadan ibaret olurdu.
Bu kadar saçma yazı ne gördüm ne duydum bir de üstüne sidik yarıştırmayın da akıl yarıştırın diyorsunuz.
Siz bilgilerinizi gözden geçirmelisiniz. Özellikle de H1 kullanımını öğrenmelisiniz.