istediğim kadar sitedemde kullanabileceksem ve bana sürekli fayda sağlayacaksa alırım.
evet istediğiniz kadar sitede kullanabileceksiniz
Yanlış düşünüyorsunuz hocam crackin mantığı o değildir

Öyle bir cracklenir ki siz bile şaşırırsınız bugüne bugün windows crackleniyor :P
Cracklenmesini önlemenin tek yolu komutları sunucuda tutmak veya sunucu aracılığıyla işlem yaptırmak olur. Login dahi sunucu üzerinde tutulmalı yani kısaca masaüstü değilde web tabanlı yapın siz o işi madem bu kadar büyük (aylık 50-60 dolar) abonelik düşünüyorsunuz.
aynen dediğiniz gibi hocam her şey sunucu aracılığıyla yapılıyor. yani programa giriyorsunuz erişim sağlamak için kayıtlı mail adresinizi yazıp öyle giriş yapabiliyorsunuz. kayıtlarda sizin mail adresiniz yoksa program açılmıyor.

ve ayrıca...
CRACK iyidir... akılcıl bir şekilde, crack lı halini kendiniz koyarsınız marez sitelere... uygulamanın belli yerleri çalışmaz filan...veya kendinize backlink koyarsınız... yada minik bir backdoor ile, programınızı çalanların hesaplarına bağlanır, ne dolap çevirdiğine bakar, iyi bir şeyle uğraşıyorsa üzerine çöreklenirsiniz

..... neyi nerede nasıl kullanacağınızı bilin yeter.... ama kesin olan tek bir şey bilirim ben, o da; Herkesin baktığı yere bakarsanız, herkesin gördüğünden farklı hiç bir şey göremezsiniz.... o yüzden, programınız tutar... tutmaz diye bir şey yok... yeterki arkasında durun...
Siz hiç bir gecede büyüyen bir
çınar ağacı gördünüz mü bilmiyorum, ama bir gecede büyüyen bir
ot'a ne olduğunu hemen herkes bilir

.
zaten program var hocam bütün dünyada kullanılıyor.bizim Türkiye 'de pek bilinmiyor