merhaba arkadaşlar, kafamda bir soru oluştu. Şimdi daha önceden reseller kiraladım bir hosting firmasından ve alt yapısı radore idi. Plesk kullanımından itibaren kasılma problemi başladı ve çok fena bir yavaşlama var idi. Daha sonra farklı bir firmadan vds kiraladım yine aynı sorunu yaşadım. Ve bu problemi yaşarken hiçbir site barındırmıyorum düşünün. Test amaçlı 1.5 mb lık resim olan bir index siz bakın birde
http://creapd.com/ bu tip bi kasılma var ve firmama nekadar söylesem ya hallettik diyor geçici bir hızlanma oluyor yada bende bir problem görünmüyor diyor. Sanırım değiştirecem yine firmayı. Ama tesadüfmüdür bilemedim şimdi radore demi problem ? yoksa şansıma bana kötü hizmet veren firmalaramı denk geliyorum?
Gün içerisinde ertelemeden s.a. yazar yazmaz a.s. diyerek hızlı bir şekilde destek verebilecek ve plesk panelinde bir işlem yapmazken sayfalar arası geçişte atıyorum domainden anasayfaya geçişte milisaniyelik bir hızda geçiş yapabilecek kendine güvenen bir firma arıyorum vds kiralayacam varsa pm...