protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Turkiye istatistik kurumu verilerine gore 2007 yilinda 203 kisi acliktan olmus. Harbi harbi yiyecek yemekleri olmadigi icin her sene yuzlerce kisi memlekette vefat ediyor. Aclik sinirinda yasamayi gururuna yediremeyip intihar edenleri hic saymiyorum bile. Ankaraguclu futbolcularin en azindan yiyecek yemekleri var, bakma aglastiklarina o resimdekilerin herbirinin geliri ortalama TC vatandasinin gelirinin kat be kat ustundedir. Bugun elendikleri Turkiye kupasindan elde ettikleri TV gelirleri bile yeterde artar.

Ankaragucude bu durumda olmasaydi, bu elemanlar baska bir takimda uc asagi bes yukari ayni sartlarda calisirdi. Kimsenin kafasinada silah dayayip zorla oynatanda yok, istedikleri yere gidip oynasinlar. Eger hicbir futbolcu bu sartlarda calismasin diyorsan, goreceli olarak haklisin ama memleket sartlari ortada.

Ankaragucude zaten 1.ligte oynamayi hakkeden bir takim degildi. Zamaninda darbeciler Ankarada mac seyretsin diye 1. ligte tuttular. Ankaragucude yeri geldiginde 8 tane yiyerek ne kadar karakterli oldugunu gosterdi. Zaten gereksiz takimdi. Dussun, piyasadan kaybolsun, herkes icin daha iyi. Ankarada dogru duzgun tek takim var, oda Genclerbirligi. Ankaragucluluerde bundan sonra Genclerbirligini tutsun. Genclerbirligide cok basarili degil, ama en azindan simdiye kadar para icin mac sattigi gorulmedi. Takiminin futbolculari maci satip 8 yiyecek, Ankaragucu taraftarida hicbisey yokmus gibi ayni takimi destekleyecek, simdide amanin dustuk, kurtarin muhabbeti.

Ankaraguclulerde takimimizi Gokcek yakti muhabbeti yapmasin, Ankaragucunun taraftarlarinin cogu varoslardan gelmedir. Onlarinda belediye secimlerinde kime oy bastiklari belli. Eleman Ankaragucunu alip, icine para basip, sampiyon yapacagiz falan diye bunlari kafalarken bu taraftarlarin hepsi cosuyordu. Kendileri kasindilar, bence iyide oldu. Cok degil, 3 sene once Vassell'i alirken cosuyorlardi, kutlama yapacaklarina nerden geliyor bu paralar diye dusunselerdi bu durumua dusmezlerdi. Ankaragucunun tapusunuda versinler Gokcek'e, o elemanda belediyenin paralariyla hizmet etmek yerine, bunlara futbol takimi kursun. Uyutsun bunlari futbolla.
Birader ben diyorum 18-20 yaşında çocuklar bu şartlarda maça hazırlanıyorlar, sen diyorsun ülkede millet aç. Açlara da yardım etsinler etmesinler mi dedik. Nerelere getirdiniz konuyu yahu taraftarla, varoşlarla, seçimlerle ne alakası olur futbolcu olma hayali peşindeki 18 yaşındaki topçunun.

8 tane diyorsun da onlardan nasiplenenlerden birisi de sizin kulübünüzdür. Kaan, Emre abin ben ))))))