Allah cümlemizden razı olsun
Benzer sorunları ben de yaşadım zamanında. Uyku Apnesi teşhisi konuldu. Bir süre CPAP cihazı ile yaşadım. Bir kaç ameliyat oldum. Şimdi kilo verdim, doktorun dediklerine dikkat ediyorum, cpap cihazından kurtuldum ve olumsuz konuların nerdeyse tamamında düzelme oldu diyebilirim, çok şükür.
Konu ile ilgili önerdiğim uzmanları değiştiriyorum. Ya nöroloji uzmanına ya da Kulak Burun Boğaz uzmanına danışın. Yaşınız oldukça genç, o nedenle bunu hiç zaman kaybetmeden yapın. Zira ertelerseniz ileride çok daha kronik sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Geçmiş olsun...
(Lütfen reklam olarak algılamayın ancak, imzamdaki sitemde yaşadığım süreçleri anlattım)
Not: Ege üniversitesinde bu konuda gerçekten uzman kişiler olduğunu duymuştum. Hatta ph testi için yönlendirdikleri seçenekler arasında ege üniversitesi de vardı.
önerileriniz için çok sağolun hocam en kısa sürede gidip kontrol olucam ege üniversitesi ssk ya bakıyormu bilginiz varmı acaba ? bu uyku sorunu ameliyatlara kadar gidebilecek bir durum mu peki sizin yazınızada bakıyorum şimdi