yorumları, pmleri detaylı bi şekilde inceliyorum ayın 5 inde maaşımı alıyorum kafama göre bişe bulamazsam 5 tane siteye wp kurmak için dc alıcam yani

madem lisansına yazılımına okadar para veriyoz kendimize ait olsun mantığı ama detaylı bi şekilde araştırmaya devam ediyorum ilgi gösteren herkese içten teşekkür ederim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:20:03 -->-> Daha önceki mesaj 00:18:18 --
control.com.tr sorun bende olabilir web sitenize giriş yapamıyorum web sayfası kullanılmıyor hatası alıyorum choremede.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:21:31 -->-> Daha önceki mesaj 00:20:03 --
ozkula benden uzak dur msnden okadar yazdım geri dönen olmadı yeni bi firmasınız özellikle çalışmak istiyodum ofisinizi vs gördüm ısındım yazıyorum yazıyorum bakan yok ya serverde shell bulduğumda yada sunucu da problem yaşadığımda nası iletişim kurucam geri dönüş yapmıyosunuzki

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:27:16 -->-> Daha önceki mesaj 00:21:31 --
@leos ikisinide düşünüyodum senin ilgili tavsiyenden sonra özellikle iki büyük firmayı inceliyorum godady domainde tartışılmaz bi yerde host konusundada eminim iyidir. Hostgator kullanmıştım gerçekten hızlı ve kullanışlıydı reselleri.