Azok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o telefonla ilgili nete baktım da android güncelleme yapılmayacağı duyurulmuş sanırım. Siz kullanıyor musunuz? Programları rahat bir şekilde kaldırıyor mu?
Evet 2.3.7 den sonra güncelleme almadı. Ben bunu bir eksi olarak görmüyorum çünkü telefon gayet stabil. Telefonun kendi arayüzünde bir yavaşlık problemi var bu kesinlikle insanları ilk aşamada yanıltan birşey. Motorolanın widgetları yavaşlamaya neden oluyor. Go launcher programını yükledikten sonra telefon bambaşka bir hal aldı benim için. Uygulamalarda, ekran geçişlerinde falan hiç sorun yaşamıyorum. Çok zorlayıcı oyunlar hariç çatır çatır oyun da açıyor, uygulama da çalıştırıyor. Ben telefonu kendi fiyat aralığındaki popüler telefonlarla kıyasladım ve kesinlikle en iyisi olduğuna karar verdim. Kasa kalitesi de iyi zaten Motorola sağlamlığını bilenler bilir. Ekranı 4 inç o da güzel bence. Dizileri falan atıp sorunsuzca izleyebiliyorum. Geceleri yatmadan önce kitabımı da telefondan okuyorum mesela. Stil olarak da güzel. İnce ve şık bir telefon. Galaxy ace alacağınıza bunu alın kesinlikle.