Arkadaşlar hazırlamış olduğum tasarımı entegre edebileceğim bir flash banner yaptırmak istiyorum. XML üzerinden verileri alacak ve bu verileri banner içine yerleştirecek.

istediğim banner özelliği;
1. banner ebatı esnek olacak, ben genişliği html içinde 100% olarak yada istediğim şekilde bir pixel boyutunda tanımlayacağım bu tanımlamaya göre bannerin orta alanı genişleyip küçülecek.

ör :
orjinal banner : #**********#
genişletilmiş : #*****************#
ufatılmış : #****#

# : banner üzerinde sabit olacak kesim,
* : banner içinde xml den gelecek resimler.

2. banner içine xml üzerinden istediğim kadar veri gönderebilcem, afaki söylüyorum 100 farklı veri gönderdiysem bunların hepsi bannerin genişliği değişken olan kısımda kalacak.

3. bannerin sağında ve solunda olan sabit kesimde ileri geri butonları olacak, bunlara tıklayınca banner sağa sola kayacak.

4. bannerin içindeki verilerin ( resimlerin ) üzerine gelindiğinde resmin altında bir baloncuk gelecek ve resmin açıklaması orada gözükecek ( açıklama xml üzerinden geliyor olacak )

5. banneri gören kişi banner üzerindeki verilerin üzerine gelmediği anlarda veri alanı belirli saniye aralıkları ile sırayla değişecek. Kullanıcı bannerin üzerine geldiğinde bu sabit kalacak ve kullanıcı ileri geri yaptığı taktirde hareket edecek.

Açıklaması baya uzun oldu ama bu kadar uzun bir işlem olmadığı ortada =)

Şimdiden ilgilenen olursa teşekkür ederim.

Hazırladığım tasarım ve gerekli bilgiler iletişim halinde verilecek.