berbes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet dediğimiz çıktı ve Avo da çarptı gitti..Hani nerde avo büyük şirket diyen şarlatanlar..Vatandaşlın parasını Avo ya yatırtıp dolandırıcılığa alet olan şahışlar..Yok 16 yıllık şirketmiş,yok çok büyük yatırım yapmışlar..Elin adamı böyle tırtıklar gider işte..Umarım bu avoyu deli gibi savunan adamların çok parası gitmiştir..
Comandante adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazı gerçekten çok bilgilendrici olmuş. 2004 yılından beri hyip siteleriyle içli dışlıyım. hatta ayda 2000 dolar aidatlı forumlara bile üye olmuştum vktinde.bu siteler yeni açılan hyip sitelerinin duyurulduğu yerlerdi. 24 saatte bile açılıp kapanan ama ilk 10 saatinde binlerce dolar dağıtan siteler gördüm ben.

bu siteler *********** bunu herkes biliyor ama üç koyup 13 alabilir miyim diyerek kumar oynuyorlar

lakin asıl dolandırıcılar ise üç kuruş refden kazanacağım diye bu konularla hiç alakası olmayan zavallı insanları yanlış bilgiler vererek dolandıran kendi vatandaşı kişiler.

malesef o adamların parası gitmiyor dostum çünkü onlar mezarcıdır. üç kurş ref peşinde koşanlar bunu yaparken de ocaklar söndüren haysiyetsizler desek kafi olacaktır

Keşke insanlar yazıyı okuyup kendilerini bu illetten kurtarabilselerdi, umarım çok fazla kaybetmemişlerdir r10 üyeleri.