Domain adı : Aktekservis.com
İçerik-Başlık : Kombi ve Klima Servisi
Site Kuruluş Tarihi : Haziran 2011
Dünya çok çabuk değişmekte ve gelişmekte. Sene 1980 hatırlıyorum, insanlar ısınmakta çok zorlanırlardı. Odun Kömür Sobalarıyla ısınmaya çalışırdı. Tabi kışlar sert geçerdi. Günümüzde hala Odun Kömür Sobası kullanılıyor ama eskisi kadar değil tabi ki.
Günümüzde ise teknoloji geliştiği için her şey daha kolay daha basit. Her şeye ulaşabilme imkanımız var. Şimdi herkes kullanımı zor, uğraştırıcı olan Odun Kömür Sobası kullanmıyor. İnsanlar artık Kalorifer ve Doğal gaz kullanıyor. Sakın Klimayı unutmayın, klimanın kullanımı da oldukça yaygın. İnsan vay be
diyor. Sene 2012 artık Kombiler var, Kombin var ise; Evinin suyu sıcak olur, Doğal gazın varsa ocağın için tüp kullanmazsın. Eskiden neydi öyle? Tüp biter tüpçü bekle
Gerçi hala öyle
Ama Kombi kullananlar için öyle değil durum. Doğal gazın oldu mu evin bile ısınıyor arkadaş
Tabi teknoloji gelişiyor ama geliştikçe de ürünler çabuk mu bozuluyor anlamıyorum ki! Kullanım yaygınlaştığı ve ürünler bozulmaya başladıkça bunların ustaları ortaya çıkmaya başlıyor. Kombi Teknik Servisleri faaliyete giriyor. Hah..! bu sırada evimin karşısında olan Aktek
Kombi Servisini gördüm. Adamlar iyi para kazanıyorlar. Nasıl mı? Eee bozulan kombi çok
Adamların teknik servis hizmeti de kaliteli, orada tanıdığım arkadaşım da var, içeriden bilgileri alıyorum merak etmeyin. Firma sahibi çalışanların beklentilerini tam olarak karşılıyor.
Yani maaş, özlük hakları, izin gibi konuları tam sağlayınca, başarıda tabi ki kaçınılmaz oluyor. Çalışanın kafası rahat, kafası rahat olunca ne oluyor? Arıza için müşteri aradığında 10 dakikada evine gidiyor, insanları kandırmaya çalışmayıp güler yüz ile müşterinin teknik sorununu çözüyor. Bu da müşterilerin hoşuna gidiyor. Eee çalışanında hoşuna gidiyor. Neden gitmesin ki? Patron iyi, iş iyi, tabi ki çalışanda mutlu olacaktır.
Neyse konu fazla dağıldı Konumuz
Klima Servisi, Kombi Servisi olan Aktek Teknik Servisiydi ama bu kadar anlattıklarım yeterli diye düşünüyorum. Herkes teknolojiyi dikkatli takip etsin, aman ha teknolojik ürünlerinizi dikkatli kullanın...