sayfayi bana satan arkadas uzunca bir sureden sonra online olmaya basladi ve bana yazdi, yazismalarimiz asagidaki gibidir.

sikayet konusu acip uzaklastirmam icin yeterlimidir acaba?

yafes adlı üyeden alıntı:
TUANAM adlı üyeden alıntı:
https://www.r10.net/facebook-sayfa-sa...ik-vardir.html

bu konuda arkadasimin uyeligi ile sizden 1250tl ye satin almis oldugum sayfa bugun calindi.

sayfanin gecmisi ile ilgili bilgi rica ediyorum sizden ? kimden ne zaman aldiginiz gibi, buyuk ihtimal gizli admin ile calindi cunku profilimdeki milyonluk sayfalar duruyor sadece o sayfa gitti.

yardimci olursaniz sevinirim..
nasıl yani sayfa çalınmış mı gerçi ben sayfa işleriyle uğraşmayı bıraktım bende bir arkadaştan aldım bana banka numarası vermişti bilmiyorum bulablrsem veririm numarasıda vardı ama silindi feysten yazışıyorduk feys hesabı kapattı hepsi orda gittin emin misiniz gizli adminle çalındığına
evet yuzde yuz eminim ve siz sayfayi gizli admin yok deyip sattiniza bana, simdi soruyorum ne yapacagiz zararimi karsilayacakmisiniz?

ne zararı hocam ne alakası var ben sayfayı sattım dedim ki size 2 hafta önce aldım diye sonra size sattım okey sonra aylar sonra gelmişsnz sayfayı almışlar diyorsunuz ben nerden bileyim kendiniz vermemişsnz eğer siz diyorsunuz ki varsayalım gizli admin almışsa eğer bir parmağım varsa allah canımı alsın eğer kimde almışsa allah belasını versin zerre kadar benle ilgisi yok benim yaptığımı dşnyrmşsnz sizi kınıyorum ve hukuki yollara başvurun sonucunu bende duymak isterim

siz sayfayi gizli admin yok diye sattiniz mi satmadiniz ?
bana söylenen o ve yoktu size de dedim yok diye aldığım adamın dediğini dedim sizde okey dediniz neyin polemiğini yaşıyoruz anlamıyorum ki şuan
hocam bakin kendiniz soyluyorsunuz bana gizli admin yok diye sattiniz oysaki sayfa suan ilk sayfayi acan admin tarafindan calinmis durumda.

admin ismini soy ismini telefonu vss her seyini ogrendim..

sayet siz sayfada gizli admin yoktur deyip bana sattiysaniz bu polemik yaratmak degil hak aramaktir. bir diger konu sayfa calinmadan 1 gun once r10 girmissiniz ve o tarihten bu yana siteye girmiyorsunuz, bana diyorsunuz ki ne bileyim sayfayi siz baskasina vermediginizi yazmis oldugunuz bu yazi cirkin bir yazidir, olaya daha samimi yaklasabilirdiniz.

sayet diyorsaniz ki 1250tl nin uzerine soguk su icin, kusura bakmayin bunu yapamam.

SAYFADA GIZLI ADMIN YOKTUR, sozu size ait ve sozunuzun arkasinda durmanizi bekliyorum sizden.
bak hocam ben sürekli nete girmiyorum eskisi gibi zan altında bırakmayın beni ben size dediklerimi hatırlıyorum 1500 aldım dedim 2 hafta önce bana gizli admin yok dendi bırakalı feys işlerini uzun süre oldu bana ne dendiyse size söyledm anlaştık ve sayfayı size teslim ettim paranıza gelince yapabileceğim hiç birşey yok ama ben sizin için kimden aldığımı araştyrm feyste gitti sayfam çalınmış gibi üstüne düşyrm emin olun
yapabilecegim bir sey yok diyorsaniz size sikayet konusu acmak zorundayim, cunku sayfayi siz sattiniz ve gizli admin yoktur deyip sattiniz, ben hakkimi sizden talep ediyor isem sizde size satandan talep edin,
tabi hocam açın buyrun