Arkadaşlar off topic dediler, bende r10 ile 3 gündür yaşadığım problemi anlatmak istiyorum.
2007den beri bir çok konusunda yararlandım ve bilgilerimide paylaştım beraberinde milyarlarca liralık ticaretlerde bulundum ve herşeyi geçtim buraya karşı farklı bir ilgim var, çünki belli bir emeğim var ve kazandığım bilgi ve tecrübeler.
Velhasılı kelam.
3 Gün önce bir konuda açık arttırmaya katıldım :
Konu
Arkadaş bilgileri p.m ile gönderdi ve
İşe gidiş saatimde İstanbul avcılardaki bankamatiğe gittiğimde, bankamatiğin arızalı olduğunu gördüm ve elimden birşey gelmedi işe gittim.
Ertesi gün işten geldim ve arkadaşa konu ile ilgili p.m attım.
İşe gidişte tekrar geçecektim, fakat bu sefer atm ile ilgili bir sıkıntı değil çok değişik bir problem yaşadım 014 vs. gibi birşey ile ilgili bir hata verdi ve sonrasında tekrardan işe gitmek zorunda kaldım.
Sonuçta bir çoğumuz sadece bura ile geçinen insanlar değiliz öyle değil mi ?
Ve gecesinde r10a girme fırsatı buldum birde baktım ki banlandınız... ücreti ödeyene kadar süresiz ban.
Beynimden aşağı kaynar sular boşaldı sanki.
Beni arayanlar, hayırdır uğur 6 tl için banlanmışsın gibi muhabbetleri de cabası. Hatta bir kaç arkadaş, ilgili arkadaşa parayı kendilerinin göndereceğini söylemiş.
Hakkımda açılan konu :
Budur
Evet, aslında bu bir yerden çok güzel bir davranış, insanların haklarını yiyenlerin bir şekilde uzaklaştırılması, ceza alması gerekiyor. Lakin ben 150$ ve daha bir çok meblağda dolandırıldığımda konu açtım ve hiçbiri bu kadar hızlı ilerlememişti.
En ilgincide konuyu 6 tl için açan arkadaş beni gerçek anlamda üzdü.
Elbette 6 tl bile olsa onun hakkı lakin bunca ticaret ve geçirilen süre göz önünde bulundurularak 2 gün içerisinde 6 tl için açılan konu üzdü diyelim.