Merhaba Arkadaşlar 170 TL'ye aldığım DARK EvoPad R7000'in incelemesini size yazıyorum.
Çok büyük tereddütlerde kalarak aldım cihazı. Fiyatının ucuz olmasının sebebi; Ben bilgisayarcıyım toptancıdan aldım.
Genel olarak baktığımda verdiğim ücretin fazlasını hak eden bir cihaz.
Dokunmatiği çok iyi algılamamazlık yapmıyor. Ses normal fazla bir performans yok ama bunu kullanırken o kadar performansa gerek yok.
Cihazda 512 mb ram ve1 ghz işlemci var. (iphone 3 işlemcisi). Genel olarak hızlı ama söz konusu oyunlar olduğunda biraz sıkıntılı. Mesela angrg birds space ve star wars oyunlarını açmıyor. Sanırım işlemci ve ram düşük geliyor. İnternette bir problem yok gayet hızlı.
Wifisi çok kuvvetli ben evde komşudan bağlanıyorum internete benim notebook'un wifisi çok güçlü birçok bilgisayar çekmezken benim bilgisayar 3'de çekiyor. Bu mesafeden cihazı tuttuğumda normal şekilde çekiyor.
3g modemde kullanıyorum, modemi taktıktan ortalama 1 dk sonra hiçbir ayar yapmadan sadece pin kodunu girerek internete bağlanabiliyorum. (3g çekmesi gerekiyor modemin edge olarak çekiyorsa internete bağlanmıyor)
Kulaklık girişinde sanırım bir problem var benimkinde kulaklığı taktığımda sürekli olarak hafif bir şekilde cızırtı geliyor.
Kendi hafızası 4 gb 16 gblık birde sd kart taktım. O kadar şey yüklememe rağmen daha dolduradamadım.
Şarj konusunda gerçektende iyi olduğunu düşünüyorum wifiden bağlandığımda 3 saate kadar dayanıyor şarjı (İlk aldığımda denemiştim %90'ı doluydu) İnternete bağlanmazken 5-6 saati buluyor sürekli kurcalıyorum.
Android 4.0 yüklü olması zaten en güzel yönü birçok uygulama yükleyebiliyorsunuz. Çok nadir uygulamaları kabul etmiyor o da üreticiden kaynaklanıyor sanırım google playde aynı sorunu yazan arkadaşlar olabiliyor.
Uzun lafın kısası verdiğim 170 TL'nin hakkını fazlasıyla veriyor.
Eğer sormak istediğiniz bir sorunuz olursa cevaplayabilirim.