Teşekkürler...
Referans amaçlı vermeyi düşünürseniz talibim.
Satın alanların olacağını ve referans olacaklarını düşünüyorum. ilginiz için teşekkürler...
mesajim bulunsun
Teşekkürler...
Keşke yaptığınız internet girişimlerini de açıklasaydınız, illa ki başarılı olmasına gerek yok, sonuç olarak girişimcilikte başarısız olmak tecrübe edinmek anlamını da taşıyor, kötü niyetli değilim. Sadece kitabı kimin yazdığını öğrenmek isterim
Özel mesaj ile bilgi sağlanmıştır. Teşekkürler
Alıyorum, dijital imzalı rica edeceğim abi
Bir girişimin "internet girişimi" olması onu "basit" ve/ya "sıradan" kılmaz.
Girişim demek girişim demektir ve girişimciliğin bazı kuralları vardır. Gerçek hayattaki girişimle interneti hedefleyen girişim arasında bir fark BULUNMAMAKTADIR.
Fark var ise, tarım sektöründe girişim yapmak ile makine üretim sektöründe girişim yapmak arasında da TEKNİK olarak farklılıklar vardır.
Girişimin en temel kuralı: "BİLMEDİĞİN İŞE ATLAMAYACAKSIN!"
Neden? Çünkü riskleri hesaplayamazsın.
"Bir domain alıp wp kurarak zengin olmuş adam yok!"
Demek ki girişimcilik başka bir konudur. WP ile girişim yapılmaz değil,
aha da adam anasını ağlatmış. Ama bu adam WP kurarak mı bu noktaya geldi sanıyorsunuz? Hayır! O onun için sadece bir araç!
Kısaca adam uzmanlığını ortaya koyuyor, markaya oynuyor ve elveda kötü günler merhaba milyon dolarlar!
"Diğer milyonerler uzaylı değil!"
İnternetteki girişimcilerin çok çok büyük bir bölümünün babası zengin değildi ama çok şanslıydılar. Babaları zeki olmasa genetik olarak bu kadar zeki çocuklar olamazlardı
"ZEKA PARAYI DÖVER"
Çok parası olup parayla para kazanamayan çok adam tanıdım. Adam parayı faize yatırıyor. Gerçek bu! Girişimcilik bu deyil!!!111
Çok teşekkür ediyorum kardeşim. Siftahı senden, bereketi Allah'tan . . .
Saygılar...