Finallere kadar bekle o zaman not isteme ayağına ayarla
İşin şakası hocam, derslere ilgili biriysen bir gün önemli bir derse gitme ertesi gün kızın arkasına otur ders arasında "ya böyle böyle dün gelemedim notlar sende varsa verir misin?" dersin. Bu konuda hiç terslenmedim, tersleneni de görmedim kaldı ki ben hep bu yöntemle muhabbet kuruyorum.
Derslere ilgin yoksa onunla konuşan bir arkadaşını bulup onu daha önceden ayarlıcaksın mesela okey oynamaya gitcez dördüncü bu kız olcak sen söyle diceksin. Ya arkadaşın gidip sorcak yada böyle o ikisi konuşurken atıyorum işte ayşe,ahmet,mehmet,alev herneyse arkadaşının ismi okeye dördüncüyü buldun mu diceksin arkadaşında a xx sen gelsene bizle okey oynamaya dicek.
Bunuda mı yapamadım kantinde, ders arasında gördüğünde göz ucuyla selam verceksin ki bu yöntem gayet yavaştır ve acı çektirir.
Hocam okey meselesinin olacağını sanmıyorum ama not meselesini deniyeceğim.