Şunu açıklayayım önce. Sektörün en eskilerinden dizi sitem var yaklaşık 4 yıllık domain.
- Anında index alıyor
- Günlük tekil hiti 30-40 k tekil
- Googleden site adını yazarak gelenler dışında gelen adam yok! Gelenlerin hepsi sektörün ilk sitelerinden olduğundan ve yayınların hepsinin kendime ait olduğunda direk girişler
- Alexa Tr sıralamasında ilk 2,000 site arasında. Dünya sıralamasında ilk 25 bin site arasında!
4 yıldır googleden niye kimse gelmiyor diye seocuyum diyenlere paralar döktüm sabahlara kadar halen daha makaleler okuyorum hala araştırmadayım taa ki 17 yaşında bir çocuğun hacklink kasmasına kadar. Çocuk siteme 1 ay hacklink kastı ilk ilk defa... site kasılan kelimelerde ilerledi googleden adam almaya başladı. Daha sonrasında çocuk bu işi bırakmış vs. o ayrı mesele...
Ama şunu anladım ki ya hacklink yapacaksın yada çok güçlü ve çok fazla sayıda link alacaksın ( ciddi bütçe ).
Sitem hackler durunca eski durumuna geriledi yine günlük 30-40k tekilim var ve sitede kalma süresi ortalaması 20+ dakika. Yani sabit kullanıcının olması çok bi işe yaramıyor. işe yarayan linkmiş 4 yılın sonunda anladım. Gerisi ne yapsan boş...
- 4 yıl boyunca dizi açıklamlarını üşenmeden hergün okudum özgün kendim yazdım vs. hiçbiri işe yaramadı. Özellikle seocuyum diyenlere inanmayın... Sempozyumlar veren seocular bile geldi 1 gram işe yaramadılar.