Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Serefim ve namusum adina yemin ederim ki Trabzonspor sike yapmaz. Sadri sener ve onun yonetimindeki kadro sike tesvik primi yapti ise allah onlari bildigi gibi yapsin kor zindanlarda kalsin ve onceden alinmis 6 sampiyonlugumuzu geri versinler 10 yil kupalara gitmeyelim demiyorum Trabzonspor takimi ortadan kaldirilsin ve sifirlansin. Amacimiz sampiyonluk olsa istanbul takimi tutardik. Sike ile alinmis sampiyonluklara ihtiyacimiz yok 26 sene bekledik (ki 24 yasindayim benden daha sampiyonluk goremedim) 20 yil daha bekleriz sampiyon oldugu icin tkim tutmuyoruz.
Asil soruna gelelim ben bu kadar senedir benim yukarda soylediklerimi soyleyen 1 tane Fenerbahceli gormedim. hep ya aziz yildirimi bitirmek ya feneri bitirmek yok cemaatti yok tayyipdi vs vs . Biraksiniza ben kac kere forumdaki fenerlilerle tartistim ve dedim eger bu olayin sonunda fenerbahce sikeci olarak mahkeme ve yargitaydan ceza alirsa ben alamazsa sen girme foruma diye. kimse orali dahi olamadi. simdi bu soylediklerimi ciddiye bile almayip he tamam sensin al kupa diyegevsek gevsek yazanda olabilir gormedik degil. bir cogumuz muslumaniz adeleti emreder islamiyet ama ben hic bir fenerli gormedim ki desin aziz yildirim yapti ise sike kupa tabiki trabzonundur helal olsun tebrik ederim sizi diyen.
Bos isler arkadasim kendi kendimizi kandiriyoruz ama gercek er yada gec cikar ortaya. Fenerbahcenin yerine Trabzonspor olsa idi suan 3.ligde haftaya oynayacagimiz Refahiye macini konusuyor olurduk kimse kimseyi kandirmasin artik hepimiz biliyoruz fenerbahcenin lobisini ama en azindan taraftar bu lobiye boyun egmesin delikanli gibi gercekleri soylesin .
evet skldik bu muhabbetten.