merhaba kardeşlerim abilerim
bu sene fatih üniversitesinin ostim kampüsünde eğitime başladım.Şu an demetevlerde bi cemaat evinde kalıyorum tabi kendi isteğimle degil abimin isteğiyle.
Neyse ilk zamanlar iyi hoştu ama sonra bozuldu tüm güzellik.Üstü kapalı ısrar ve baskı. Ne yapıyorsak dinine bağlı olman için yapıyoruz diyorlar
iyide ben sizinle tanışmadan öncede namaz kılıyordum. Kurani 11 yaşında öğrendim ben... yahu pencereden dışarı baktım diye azar işittim.
Geçen aldım laptopumu açtım evin abisi hemen başıma geldi bilgisayarı kapat kutusuna koy dedi. Bakınız çanta degil kutu.

kaç tane site işi geldi hepsini red ettim bunlar yüzünden. Günümün tam 10 saati boş bildiğin boş arkadaş
bugün evin abisi ile yarım saat konuştuk.vay mübarek kitapları okumuyorsun sohbetlere gelmiyorsun felan. Abi dedim tüm kurallarınıza eyvallah. Günümün 10 saati boş. Bunun 6 saatini sizin istediğiniz şekilde diğer 4 saatini istediğim şekilde kullanayım dedim. Olmaz dedi

sanki bu hayatı o bana vermiş gibi.
Çok uzattım biliyorum. Kısa kesicem
ankarada netten tanıdığım epey kişi var çoğuyla görüştüm. Mesela burada moderatör olan EGEMEN abim. Ilk onunla görüştüm sıkıntılarımı anlattım tamam halledecez dedi ama meğersem numaramı silmiş buluşmamızdan sonra birkaç kere aradım mesaj attım tanımadı. Bende bir daha aramadım. Şimdi sincanda bir abim var o destek oluyor Allah razı olsun ondan.
arkadaşlar ostime veya batıkent-kızılay metrosuna yakın bildiğiniz veya sizin kaldığınız öğrenci evi veya cemaat evi varmi internet ve bilgisayarın yasak olmadığı. Lütfen yardım edin yoksa okulu bırakıp gitmek zorunda kalacağım. Beni dinden okuldan hayattan soğuttular bunlar