hocam kusura bakmada iphone u çıktıgı gün hemde 6 tane birden ipad i de çıktıgı gün TR ye sokabilecek bunu ticari olarak yapacak kapasitedeki kimse genpaya normalden çok daha fazla para verip telefon almaz. satışınız ile alakalı deil bu yorumum sadece söylemleriniz hayli abartılı. tabiki kimseye yalan borcunuz yok kimseyi inandırmak zorundada deilsiniz ama ben sadece fikrimi söledim. böyle bi kapasitesi olan adam kalkıpda genpaymış bilmemneymiş diye 1400 1500 lük telefona helede yurt dışında 600 dolar olan bir telefona 1800 lira para veripde genpaymış mempaymış diye almaz. paralel ithalat konusuna gelince siz paralel ithalatı yolcu beraberinde getirilen cihaz sanıyorsunuz sanırım. gold bilgisayarın bayi ağı olan metro elektronik ile çalışıyorum getirdikleri cihazların tamamı paralel ithalat ve deli gibide satıyorlar. Bir sürü telefon sattım ve en ufak bir sorunda istanbul üsküdar imesdeki teknik servislerinde anında deiştiriyorlar cihazı.
istanbul bilisim kamyon kamyon TV ve notebok satıyor paralel ithalat bi sorun mu oluyor. aklı başında bir firmamıdır nedir ne deildir araştırıp ögrendikten sonra paralel ithalat yada genpa hiç farketmez nihayetinde ikiside sana aynı garantiyi veriyor ve ikisininde cihaz değişim mekanizması aynı.