AlprTbk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanıyor musunuz ki iphone5 dünyanın her tarafında 3000 tl den satılıyor bir de fiyatına bakın diyorsunuz ayıp yani.
Bestbuy'dan az önce fiyatına baktım aralarında sadece 200 dolar fark var.
O yüzden Türkiye fiyatından yorum yapmayın bence.
Bu arada koyduğunuz resim de bir o kadar saçma,
ios işletim sistemi sadece apple'a yani iphone'lara özel bir işletim sistemi..Android ise her akıllı telefonda var samsung olsun lg olsun motoralası vs vs hatta şu an forumda anroid iphonelar bile satılıyor o kadar kullanıcısının çok olmasının sebebi bu...
Kendi işletim sistemine sahip olduğu için 24 milyon bence az değil hatta çokta iyi bir rakam.Şu an bende s 2 var en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum..3-4 ay sonra makina kafayı yemeye başladı zaten..Ramden azcık bişey yedimi donuyor,uygulamaları tekrardan başlatıyor..Çok ısınıyor falan..Üstelik yeni 5-6 ayda bir yeni telefon çıkarıyor samsung bir önceki modeli satsan satamazsın atsan atamazsın oluyor.
Ben bu telefonu şimdi 600-700 liraya satamam..2 ay sonraya 500 liraya bile düşer fiyatı.Apple'lar öyle değil 3gs bile para ediyor üstelik apple hala iphone 2leri destekliyor güncellemesi olsun osu olsun busu olsun...

Bu arada ben senin yerinde olsam,iphone5 alırdım,ilerde satmayı düşünsen yine para eder.Üstelik Amerika'dan falan alsan 1300 liraya falan gelir,Türkiye'de de o civarlarda satarsın yine..
Başından sonrasını okumadım bile, bulunduğum yere bakın bakalım ne yazıyor? Aralarında $200-300 fark var sanki $10-20den bahsediyorsunuz özelliklerini karşılaştırınca o fark en az 2 katına çıkıyor

Sent from my SGH-I747M