Ya kardesim dueumu kotu olanlar ciplak mi geziyor ? Ayrica bunda utanilacak bir seyde yok.burda sagduyulu rollerini birakin , o ceket , gomlek ,kravat tam bir eziyet zten herkes icin iyi olacak.
Çoğu okulda ki ben kız meslek lisesindeyken , kumas pantolon, t-shirt , t-shirtin uzun kollusu ve polar vardı. Kızlar da çok tatlı oluyodu yani. İlla gomlek kravat olacak değil. Bu arada arkadaşlar zengin kimseyi ezemez merak etmeyin.
Zira okula 1000 £ luk Montla gidiyorum açıkçası ipleyen olmuyor zaten amacım da o değil. Benden çok daha şık erkekler de oluyor. Önemli olan giyinmeyi bilmek. Bu arada çoğu okulda millet gömlek kravatla gelmiyor yaz-kış arası. Mont, üst vs. türevi şeyler takılıyorlar. Havasını atan orda atıyor zaten merak etmeyin
Pahalı şey giyiyorum diyip hava atan da havasını alır herkes kendini ezdiricek diye bir şey yok ki gerizekalılıktan öte bir şey değil pahalı şeylerle hava atmak.
NOT: Bu arada nacizane görüşüm bu uygulamanın türban yasasını değiştirmekle alakalı olabileceğidir. Zira kızlar seçmeli kuran derslerine türban ile girebileceklermiş. 10-12 yaşında kızlar kime niye kapanır aklım ermiyor siyasi oyun bu işte birbirimizle kıtlaşmamız için. İktidar yol arıyooo