tanerbm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapmayin arkadaslar fikirin neresi guzel , Adi ustunde **rez bu . Adam tek video veya oyun icin para odeyecekse gider orijinialini alir. ne diye coinuploads a 1-2$ versin oda tek dosya icin. SImdi 3 gunluk premiumdeseniz kabul ederimde , tek bir video icin burada bulunan kac kisi para verecek ...

hadi diyelim bi sitenin full versionunu ( *****) paylasip satmaya kalktin program krakini satmaya kalktin bunlari isteyen adam zaten arastirip bedavasini bulur
Şimdi iki çeşit downloader vardır birincisi bedava bulma yollarını bilen downloader ikincisi ise uraşmak istemeyen downloader bedavasını bulduktan sonra okadar kaynak varki şu an zibil resmen almayanı dövüyolar ikinci downloader ise uğraşmayanlardan basıyor parayı alıyor gerçi turbobitin çeviricileri çıkmış artık turbodanda para kazanma şansı zayıflamaya başladı eğer kişi o dosyayı arıyorsa gidip o ürünü alır şimdi ülkemizde bu medyalar oyun film müzik satılan sitelerin olmaması yada uçuk rakamlar sunmasından dolayı herkez dosya paylaşımından kullanıyor ama avrupalı amerikalı öylemi adamın kredi kartı var çocukluğundan beri kredi kartı kullanıyor gidiyor oyunun orjinalini alıyor almayanda gidiyor bulduğu siteden premium satın alıyor sonuçta işini görüyor

Şimdi bizler biraz öz eleştiri yapalım;bir birim interneti mahallece kullandığımız için premium da toplu kullanıyoruz mesela premium alıyoruz 50 kişi kullanıyor bide sonuna kadar kullanıyor yağni anlicanız dünya internet kullanıcısı bizler kadar kurnaz değil ihtiyacı olmadığı zaman indirmiyor bir premium buldum sömürim bir torrent buldum sömürim yok adam işini görüyor çıkıp gidiyor ondan türk kullanıcı ip leri private torrentlerde pek iyi gözle bakılmıyor nedeni basit paylaşmayı sevmiyoruz hep indirelim ama paylaşmayalım o nedenle bu sistem gayet güzel

Ancak böyle wp dle tarzı siteler değilde katolog siteler kurucaksın içinde filmi de olacak oyunuda olacak herşeyi olacak adam tasarımdan dicek bunlar ciddi çalışıyor alayım

Bir arkadaşım vardı (ben dosyaları kendi sunucum üzerinden indirip kullanıyorum genelede) turbobit hızlandırıcısı çıkmadan önce sürekli kapımı arşınlardı şimdi selam bile vermiyor HEHEHE