Merhaba mfurkan ,
2. çek gönderimi gerçekleştikten sonra cb'a mesaj atıyorsun bunun için ayrıntı google dan aratırsan çıkıyor. Önemli nokta: Döviz (us) hesabının olması .
İş bankasından 10 dolar yatırarak ücretsiz online açabiliyorsun. Daha sonra cb sana bir mail atıyor ödeme için 35 dolar etf ücreti kesilir kabul ediyormusunuz diye. O mailede cvb olarak internette hazır bulabilirsiniz .Maili gönderiyorsun 2. hafta ödemeler gerçekleşiyor.
2. çekten sonra hesap istiyorlar ama 2 çek gönderdiler ve sen henüz bozdurmadın , yine ödeme yapıyorlar. Mesela benim 1. çekim geldi , 2. çekim kayboldu . 3. ödememi bankadan aldım. İlk aldığım 3. ödemem oldu

1. çekimide banka yaklasık 18 günde yatırdı ve 2. ödemem kayboldu diye mail attım , firma bana 2. ödememide banka hesabıma eft yaptı.
Ayrıca ek bilgi 500 alt limit ve 2 haftalık yazıyor internette benim alt limitim yok ve ödemeleri w ( yani haftalık) alıyorum. Ayrıca ödemelerim çarşamba günü ödendi görünsede perşembe günü sabahtan dolar hesabımda oluyor .
dolar hesabı şart mı hocam peki, tl hesabımıza yatmaz mı adsenseden gelen para gibi