Selamlar Öncelikle iyi akşamlar

Benim siteadi.com diye bir sitem vardı. Online film üzerineydi. Neyse ben sitemi public_html içinde directadmin vasıtasıyla bir subdomains oluşturdum ana dizindeki wordpress dosyalarınıda subdomanis taşıdım. Ben ana dizindeki wordpress dosyalarını silip subdomains içine aktarınca sitenin wp-admin girilmiyor ve sadece sitenin ilk sayfası görünüyor ikinci sayfaya ve konuların içine girilmiyor. sitemin yedeklerini tekrar ana dizine yükleyince wp-admin girebiliyorum ancak ana dizinden sildiğim zaman giremiyorum subdomains şu şekilde videos.siteadim.com ben online film sitemi videos.siteadi.com yayınlamak istiyorum ana dizine index yapacağım sizce siteyi eski çalışır duruma getirebilirmiyim bunu bir haftadır aradım bulamadım hostun sahibi arkadaşta yapamadı sizce site kurtulurmu yoksa çöpmü oldu

Düzeltme: subdomains wp-admin sorunu ana dizinden wp-admin girip ayarlar kısmından sitenin subdomains adresini girerek düzelttim .Ancak hala sayfaların içine giremiyorum ve next butonunu bulamıyorum

Kategoriler sayfasınıda halletim onuda wp-admin içinden ayarlar kalıcı bağlantılardan varsayılanlar olarak işaretledim site geri geldi ancak bu seferde cover resimler uçmuş ben onu ay ve isim olarak ayarlamıştım ama her şey var ancak malesef coverlar uçmuş biraz daha araştirim kendi soruma cevap verecem galiba