o bana karşı saygılı olursa bende ona karşı saygılı olurum görmüyormusunuz abiler gelmiş beni eziyor daha doğrusu ezmeye çalışıyor ama şunu bilsinki ben onun bir aylık giderini karşılicak kadar para kazanırım 1 ayda ve ben sadece yaşım küçük olduğu için kendimden büyük ortak aradım benim yeteri kadar param var çok şükür ailem bana para veriyor ama ben kendim kazanmak istiyorum ailemi sırtlamak istiyorum sakın kimse filmdekiler gibi dizidekiler gibi konuşuyorsun demesin gerçekden yürekden söylüyorum bunu benim yaşımda büyük olsa dünyanın önde gelen projelerine isim yazdırırım ve referans amaçlı demek istiyorum sadece 2 tanesini yazıcam tummarketler.com-444cilingir.com iki tarafda benle anlaşmak istedi özellikle 444cilingir.com beni ofisine davet etti projelerimi anlatmamı ve geniş çaplı düşünüp nereden başlicagımızı kararlaştırmak istedi geri dönüşümü bekledi ama ben vaz geçdim şimdi sizden tekrar özür diliyorum ama beni ezmeye çalışmayın...
Kardeşim yaşım 33 ve sana bir abi tavsiyesi olsun diye yazıyorum. Konuda kendin de belirtmişin "
tamam efendim, olur efendim" diyecek diye. Buradan anladığım olay ise müşteriye sazgısızılık yapmayacak ve alttan almasını bilecek kişileri arıyorsun bu çok güzel.
Yalnız kendi konunda da kendin bunlara dikkat edersen bence sana yakışanı yapmış olursun. İlla ki canını sıkan mesajlar olacaktır ama sen alttan alki diğerleri görsün desin "
akıl yaşta değil baştadır - efendilik işte budur" diye.
Umarım aradığın dürüst bir insanı bulursun. Kolay gelsin kardeşim.