crazy3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yönetim şekli nasıl oluyor zaten tüm problemim de bu ya... sunucuyu ne şekilde yönetebiliyorum ?

https://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/kimsufi.xml

almak istediğim paket burada mevcut. aldıktan sonra yönetimini ne şekilde yapabilirim bunu öğrenmek istiyorum daha önce almış olan kullanıcılardan. deciated konusunda deneyimim olmadığı için soruyorum... yönetim şekli uzak masaüstü tarzı mı yoksa farklı bi şekilde mi ? almak istediğim paket ks 2g yada mks 2g olucak.
aldığım bu sunucularda bi torrent programı ve 1 adet web sunucu bulundurmak istiyorum... 30 lisanslı plesk gibi... bu işlemi nasıl yapabilirim yada ne şekilde işliyor düzen merak ettiğim bu
Uzak masa üstü için windows 2008 web server 32 bit gerekli, ama sunucuda zaten 2 gb ram var onunda 1 küsür mb ı win. işletim sistemine gidince sunucudan nasıl performans alınır bilemiyorum. Size ovh dan bir panel verilmekte ordan ip alımı, işletim sistemi kurulumu, rescue mode (donanım hata testi) v.s işlemleri yapılmakta. Linux alırsanız ve pleskde kurarsanız belki utorrent amaçlı bu serverdan daha iyi verim alırsınız.