superbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sınırsız diyen varsa yalan demiş olur size limitlendirilmemiş demek daha doğru olur size verdigi hosting limitlendirilmemiş kabul edersiniz 500 mb de olabilir 50 gbde bu firmanın insafına şuna inanın bir çok firmayla çalıştım sınırsız diyerek milleti dolandıran birçok firma var sitenin hiti 2 k ya ulaşmadan sunsped atanlar bile var bu piyasada siz siz olun köklü saglam firmalarla çalışın misal onofis.com , artservers.com.tr , ozkula.com gibi misal benim çalışdığım en iyi firmalar bunlar bence şuana kadar böyle bir hizmet için vps daha uygun olacagını düşünüyorum hosting alırsanız iki gün sonra siteniz hit alırsa eger bir çok firma sunsped atar bundan eminim ama atmayacak saglam firmalarda var bu size kalmış bir mesele ama sınırsız limitsiz sözlerine kanmayın ben hiç bir zaman sınırsız işlemci sınırsız ram sınırsız hdd görmedim bulunsaydı çok güzel olurdu herkes limitlendirmeden satardı
sınırsız disk olaamaz tabiki ama adamlar üstüne basa basa sınırsız diyolar anlamak biraz güç..bakıyorum hani hizmet koşullarına felan orda yazarlar diye ordada yazmıyor..